قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت

توضیح دانشگاه آزاد درباره مصوبه افزایش حق سرپرستی

توضیح دانشگاه آزاد درباره مصوبه افزایش حق سرپرستی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: بیشتر از ۲۵ درصد دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی مشمول مصوبه نظام رتبه بندی و افزایش حق سرپرستی هستند.



به گزارش قائم به نقل از دانشگاه آزاد، محمدمهدی فداکار با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره مصوبه نظام رتبه بندی ۲۶ گانه دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد که دارای مسئولیت هم هستند، مطالبی خلاف واقع ضد دانشگاه آزاد اسلامی بیان می کنند که ناشی از عدم شناخت آنها از ساختار این دانشگاه است. لازم به یادآوری است که مصوبه رتبه بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به سال ۹۲ است که در آن دوره به تصویب هیأت امنای وقت دانشگاه رسیده بود اما به دلایلی به صورت کامل اجرایی نشد.
وی افزود: این مصوبه شهریور سال جاری برای اصلاح و تایید مجدد، در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم ملزم به تصویب آن شد. جای تعجب است که برخی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را به علت اجرای این مصوبه مورد انتقاد قرار می دهند در صورتیکه ایشان مجری مصوبات هیأت امنا دانشگاه است.
فداکار با اشاره به اینکه مصوبه رتبه بندی واحدهای دانشگاهی بیشتر از ۲۵ درصد دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی را شامل می شود، تصریح کرد: این مصوبه تنها شامل رئیس واحد یا روسای دانشکده ها نمی گردد بلکه بیشتر از ۱۴ هزار نفر همچون حدود ۹ هزار نفر از کارمندان و بیشتر از ۵ هزار عضو هیأت علمی را در بر می گیرد. این به دور از انصاف است که بدون اطلاع کامل از مصوبات و بخشنامه ها، چنین اظهارنظرهایی در فضای عمومی مطرح می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: افزایش حق سرپرستی و مدیریت واحدهای دانشگاهی، در مصوبه جدید برپایه فعالیتهای علمی، آموزشی و پژوهشی و عملکرد واحدها در جذب دانشجو و سایر متغییرها در ۲۶ سطح درجه بندی می شود و هدف از تدوین آن، ایجاد انگیزه برای ارتقای واحدها و مراکز دانشگاهی و قدردانی از تلاشهای مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان است چون که مدیران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه با روسای دانشگاه های دولتی، از حقوق و مزایای کمتری برخوردار می باشند در حالیکه دامنه فعالیت ها و دغدغه های آنها به مراتب بسیار بیشتر از مدیران دولتی است.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که حالا خویش را داعیه دار عدالت طلبی و دفاع از حقوق کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی می دانند، چرا تابستان سال جاری که دانشگاه به علت انتشار کرونا و کاهش درآمدهای دانشگاه به جهت مساعدت مالی با دانشجویان، برای پرداخت حقوق با مشکل روبرو شده بود، به دفاع از این دانشگاه برنخاستند؟ در حالیکه دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر از ۲ هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد. دلیل این است که این افراد از مدیران دانشگاه های دولتی هستند و درکی از شرایط و وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی ندارند.
فداکار با اشاره به اینکه طلب دانشگاه آزاد اسلامی از دولت معادل ۵ ماه حقوق کل کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه است، اظهار داشت: این اظهارنظرها در حالی است که عدد افزایش حق سرپرستی و حق مدیریت کل افراد مشمول نظام رتبه بندی، حدود ۲۰ درصد حقوق یک ماه دانشگاه است و دوستان جوان به علت آنکه اطلاعات کافی از موضوعات ندارند، این گونه دانشگاه آزاد اسلامی را مورد عتاب قرار می دهند.
وی اضافه کرد: هیأت دولت سال جاری در اقدامی غیرکارشناسی، حقوق دانشگاه های دولتی را افزایش داد و الان این دانشگاه ها با کسری بودجه رو به رو شده اند اما آنچه تعجب برانگیز است، این است که افرادی که حالا در مقابل دانشگاه آزاد اسلامی عدالت خواه و عدالت طلب شده اند، در مقابل این اقدام دولت هیچ گونه اظهارنظر و مخالفتی نکردند و به دفاع از دانشگاه آزاد اسلامی در مقابل عدم تسویه بدهی های دولت برنیامدند. این در شرایطی است که دانشگاه آزاد اسلامی سالانه بیشتر از ۱۵۰۰ میلیارد تومان بابت بیمه و مالیات کارکنان و اعضای هیات علمی به دولت می پردازد اما ریالی بودجه دولتی دریافت نمی نماید.
فداکار از تدوین طرح های انگیزشی برای سایر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اطلاع داد و اظهار داشت: بازنگری آئین نامه حقوق و دستمزد دانشگاه آزاد اسلامی که سالها بدون تغییر مانده، در دستورکار این معاونت قرار دارد و بزودی برای اصلاح به هیأت امنای دانشگاه ارسال خواهد شد. همینطور طرح های دیگری همچون تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی، بهبود مراکز رفاهی، ارتقای بیمه تکمیلی و رفع مشکل پرداخت بدهی به اعضای هیات علمی و کارکنان در دستورکار این معاونت قرار دارد.


منبع:

1399/07/29
00:31:54
1.0 / 5
2076
تگهای خبر: آموزش , اسلام , اسلامی , عدالت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
هيات علمي دانشگاه آزاد:
با سلام و احترام و تشکر خدمت جناب آقای زارعی که حرف دل اساتید و کارمندان را زده اید. باور بفرمایید این کسانی که در سایتها علیه شما حرف می نویسند کسانی هستند که اجیرشده اند تا منافع به خطر افتاده شان توسط حق گویی و حق طلبی شما بزرگوار را لاپوشانی کنند. لازم به ذکر است اولا به هیچ وجه این امر شامل بیست درصد اساتید نبوده و این دروغی بزرگ است. مگر 20 درصد در دانشگاه رئیس داریم!!!. ثانیا افزایش سیصد درصدی را شاهد هستیم. ثالثا در کنار عده ها و وعیدها و دروغ های مکرر از افزایش پنجاه درصدی حق الزحمه ها در این شرایط تورمی برای همه اساتید و کارمندان جلوگیری کردند آقایان. بزرگترین شاهکارشان هم پژوهشیار و آموزشیاری است با بیش از 30 میلیارد تومان هزینه که عملا بدون استفاده است تا کنون. ممنونیم جناب آقای زارعی که حرف دل ما را زدید. کاش به اختلاس های تیم های حاضر رئیس دانشگاه آزاد و خرابکاریهای مالی شان هم ورد می کردید. دستتان درد نکند. فقط بدانید که خوب جایی را نشانه رفته اید و هراس خیانت پیشگان هم از همین است

رضوی:
افزایش حقوق هیات علمی ها که شامل آقایان بالادستی نمیشود. ولی حق مسولیت چرا.
هر وقت صحبت از همسان سازی حقوق با سایر دانشگاهها میشه میگن پول نداریم ولی برای افزایش سه برابری حق مسولیت ها خوب پول دارن.
دانشگاه ازار رو به ورطه نابودی کشوندن.
فقط فکر حق مسولیت خودشونن.
یک معلم لیسانس از یک دکتر در دانشگاه ازاد بیشتر حقوق میگیره.
ولله خدا راضی نیست.

ناشناس:
کارشناس های مظلوم کارها رو پیش میبرن. انوقت یک عده نور چشمی حق مسیولیت میگیرن

ناشناس:
وقتی کارکنان و اساتید برخی واحدهای دانشگاه آزاد حقوقشان چند ماه به تعویق افتاده این افزایش سرپپرستی دهن کجی به اینهاست
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲