قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت

مجموعه شعر حالا منتشر گردید معرفی انواع جدیدی از سه گانی ها در حالا

مجموعه شعر حالا منتشر گردید معرفی انواع جدیدی از سه گانی ها در حالا

به گزارش قائم، علیرضا فولادی اظهار داشت: در این مجموعه انواعی تازه از سه گانی مانند سه گانی_رباعی، سه گانی_دوبیتی، سه گانی_هایکو، سه گانی_داستانک و سه گانی_طنز هم بر اصل سه گانی افزوده شده اند.



علیرضا فولادی شاعر و منتقد ادبی در گفتگو با گزارشگر مهر درباره ی آثار تازه اش اظهار داشت: اخیرا دومین مجموعه سه گانی هایم را منتشر نموده ام. نام این کتاب «حالا» است و توسط انتشارات گفتمان اندیشه معاصر انتشار یافته است
فولادی درباره ی قالب سه گانی، اظهار داشت: سه گانی یک قالب شعری تازه است که در سه مصراع یا سطر و در سه شاخه کلاسیک و نیمایی و سپید، برمبنای زمینه و ضربه و نگاه حکمت آمیز سروده می شود. سه گانی، با گذشت حدود ۱۵ سال از عرضه آن به شعر فارسی، توانسته است جایگاه قالبی روزآمد و مورد اقبال را به دست آورد و من هم بعنوان مبدع این قالب، تلاش داشته ام خاصیت های آنرا در آثار تازه به دوست داران شعر و ادبیات معرفی کنم.
علیرضا فولادی با اشاره به کتاب «حالا»، اظهار داشت: در این مجموعه انواعی تازه از سه گانی که بعد از مجموعه اول معرفی شده اند، مانند سه گانی_رباعی، سه گانی_دوبیتی، سه گانی_هایکو، سه گانی_داستانک و سه گانی_طنز نیز بر اصل سه گانی افزوده شده اند و ظرفیت ها و ظرافت های این قالب شعری را هر چه بیشتر نشان داده اند.
این استاد دانشگاه، اضافه کرد: مجموعه «حالا» از نظر زبانی، ادبی و فکری نیز یک مجموعه متمایز درآمده است و کوشیده ام در آن به اندیشه ورزی مستقلی راه یابم.

فولادی در پایان، اظهار داشت: خوشبختانه چاپ دوم مجموعه اول سه گانی های من با عنوان «زیر چترم باران» هم، همراه مجموعه «حالا» انتشار یافته است و الان بعد از ۱۵ سال مشارکت فعال سه گانی در کارگاه ها و محافل ادبی فضای حقیقی و رسانه های مجازی، می توان نقش تاریخی و هنری این قالب شعری را دقیق تر مورد ارزیابی قرار داد. مجموعه «حالا» در ۳۴۰ صفحه انتشار یافته است و همانطور که گفتم، ۳۳۳ شعر در خود دارد. حرف آخر اینکه سه گانی، با گذشت حدود ۱۵ سال از عرضه آن به شعر فارسی، توانسته است جایگاه قالبی روزآمد و مورد اقبال را به دست آورد و من هم به عنوان مبدع این قالب، تلاش داشته ام خاصیت های آن را در آثار تازه به دوست داران شعر و ادبیات معرفی کنم. علیرضا فولادی با اشاره به کتاب حالا، گفت: در این مجموعه انواعی تازه از سه گانی که پس از مجموعه اول معرفی شده اند، مانند سه گانی_رباعی، سه گانی_دوبیتی، سه گانی_هایکو، سه گانی_داستانک و سه گانی_طنز هم بر اصل سه گانی افزوده شده اند و ظرفیت ها و ظرافت های این قالب شعری را هر چه بیشتر نشان داده اند.


منبع:

1404/09/05
09:20:38
5.0 / 5
5
تگهای خبر: هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان قائم در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها