معاون پژوهشی دانشگاه خبر داد:
تمام منابع مكتوب دانشگاه پیام نور الكترونیكی می شود
به گزارش قائم معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور اظهار داشت: سهم کتاب های الکترونیکی دانشگاه رو به افزایش است و در آینده ای نزدیک تمام منابع مکتوب دانشگاه پیام نور به صورت الکترونیکی قابل دسترس خواهد بود.
به گزارش قائم به نقل از دانشگاه پیام نور، محمدعلی کریمی از تشکیل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور با هدف پشتیبانی از دانشجویان در حوزه کارآفرینی در سال ۱۴۰۰ اطلاع داد و اظهار داشت: دانشگاه پیام نور با برگزاری جشنواره های کارآفرینی استعدادهای خویش را در میان دانشجویان و دانش آموختگان شناسایی کرده و از این ظرفیت ها در سال ۱۴۰۰ حمایت خواهد شد.
راه اندازی ۱۰ پژوهشکده تخصصی در دانشگاه پیام نور
وی شکل گیری پژوهشکده های دانشگاه را در سال ۱۳۹۹ رویکرد و خصوصیت ارزشمندی دانست و اظهار داشت: ۱۰ پژوهشکده تخصصی در مناطق مختلف کشور در حوزه های مختلف بسته به شرایط و امکانات هر منطقه و اساتید توانمند شکل گرفته که هر کدام از آنها می تواند منشأ اتفاقات خوبی باشد و امید که در سال جدید به صورت عملیاتی شاهد بروز و ظهور دستاوردهای این پژوهشکده ها باشیم.
سهم کتاب های الکترونیکی افزایش می یابد
کریمی به تلاش دانشگاه برای کاهش فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مقید به حضور فیزیکی اشاره نمود و اظهار داشت: علاوه بر بخش آموزش و گسترش آموزش های الکترونیکی در دانشگاه، سهم کتاب های الکترونیکی هم رو به افزایش است و در آینده ای نزدیک تمام منابع مکتوب دانشگاه به صورت الکترونیکی قابل دسترس خواهد بود.
آزمایشگاه های دانشگاه پیام نور شبکه ای می شود
وی با عنوان اینکه آزمایشگاه ها برای تسهیل دسترسی دانشجویان و اساتید دانشگاه پیام نور و دیگر دانشگاه ها به صورت شبکه ای می شود، اظهار داشت: رویکرد مجازی آزمایشگاه ها، فرصت بسیار مناسبی برای تمامی دانشجویان در سرتاسر کشور خواهد بود که بتوانند از امکانات دانشگاه به نحو شایسته ای بهره مند شوند و در سال جدید این رویکرد با قوت بیشتری صورت خواهد گرفت.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور اضافه کرد: سمت و سوی رساله ها و رساله های دانشجویی دانشگاه پیام نور به سمت طرح های تقاضا محور و کاربردی است و در کنار بحث هم افزایی ضمن تعامل با سایر دانشگاه ها، وزارت خانه ها و مجموعه های خارج از دانشگاه، به صورت خاص و فعال تر از گذشته در حوزه مراکز رشد و نوآوری ورود خواهیم کرد.
شیوع بیماری کرونا فعالیتهای پژوهشی دانشگاه پیام نور را متوقف نکرد
کریمی با عنوان اینکه سال ۱۳۹۹ را در شرایطی به پایان رساندیم که همه جامعه و بخصوص جامعه دانشگاهی هنوز هم شدیداً متأثر از بحران همه گیری کروناست، اضافه کرد: بیماری کرونا در عین حال که آثار و تبعات و جنبه های منفی زیادی داشت، منجر به رویکردهای متفاوتی هم در دانشگاه پیام نور شد.
وی اضافه کرد: رویکرد دانشگاه پیام نور در حوزه پژوهشی به اقتضای شرایط به نحوی اصلاح گردید که بتواند با شرایط جدید خویش را وفق دهد و خیلی از فعالیتهای پژوهشی که به شکلی امکان فعالیت آنها به صورت غیرحضوری و در چارچوب مجازی ممکن بود را به این سمت سوق دادیم.
وی افزود: حوزه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه با رویکردهای خاص این دوران و به سهم خود در جهت ایفای نقش در زمینه مباحثی که در رابطه با شیوع بیماری کرونا بود، در بخش پیشگیری، تشخیص و درمان اقدامات گسترده ای انجام داد.
وی با عنوان اینکه در حوزه پژوهشی علاوه بر بحث ها و فعالیتهای معمول، در کنار شرایط و بحران کرونا، فعالیتهای متداول را در حوزه وبینار و همایش ها داشتیم، عنوان کرد: در این دوران، شکل گیری مرکز نوآوری و صنایع خلاق جلو رفت و این مرکز با محوریت و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفت و در سال جدید فعالیت خویش را به صورت رسمی شروع می کند.
گام های بلند دانشگاه پیام نور در حوزه کارآفرینی
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور ضمن اشاره به اقدامات مطلوب این دانشگاه در حوزه کارآفرینی اظهار داشت: این بسترسازی دانشگاه پابه پای دانشگاه های کشور و دنیا با رویکرد دستیابی به دانشگاه های نسل سوم و چهارم به صورت جدی و قوی شکل گرفته است.
وی اضافه کرد: هم اکنون رویکرد همه دانشگاه های دنیا به سمت کارآفرینی و ثروت آفرینی است و دانشگاه پیام نور با عنایت به نوع سیستم آموزشی سنخیت خوبی با حوزه کارآفرینی خواهد داشت چون که دانشجویان این دانشگاه با تسهیل شرایط آموزشی الکترونیکی می توانند اوقات فراغت و مفید بیشتری را برای الحاق به کارآفرینان داشته باشند.
کریمی با عنوان اینکه هر چه جلوتر می رویم، تمایزات معیارهای گذشته در میان دانشگاه ها کم رنگ تر می شود، اظهار داشت: امروزه همه دانشگاه ها می توانند در حوزه کارآفرینی عرض اندام کنند و دانشگاه پیام نور هم در این عرصه قدم های بزرگی برداشته است.
منبع: qawem.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب