قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت
رئیس دانشگاه آزاد:

سامانه علم سنجی مقدمه ای برای حضور موثر سرآمدان در شبكه علمی است

سامانه علم سنجی مقدمه ای برای حضور موثر سرآمدان در شبكه علمی است

قائم: رییس دانشگاه آزاد اسلامی سامانه علم سنجی را مقدمه ای برای حضور مؤثر سرآمدان در شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان نمود.



به گزارش قائم به نقل از دانشگاه آزاد، مراسم رونمایی از سامانه علم سنجی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بامداد امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شد.
طهرانچی در این مراسم که بصورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد فضایی بود تا سرآمدان علمی آن دیده و حمایت شوند که بحمدالله امروز با رونمایی از سامانه علم‎ سنجی، این هدف محقق شد و در آینده اثرات آن بیشتر نمایان خواهد شد.
وی با تاکید بر این که کیفیت و توجه به کار کیفی محور، برای دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: معتقدیم دانشگاه را باید با نگاه سیاست گذاری علم اداره کرد. از آنجائیکه دانشگاه کانون دانشمندان است، حضور دانشمندان، سرآمدان و فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی موجب افتخار و منشأ اثر خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اعلان اینکه سامانه علم سنجی محلی برای معرفی و دیده شدن سرآمدان علمی این دانشگاه و پشتیبانی از آنان است، اظهار داشت: اثرگذاری افراد در زمینه های دانشی از اهمیت بالایی برخوردارست و بنا بر این این افراد باید به جامعه معرفی شوند.
طهرانچی از طراحی «سامانه داشبورد اطلاعات دانشی دانشگاه» (داده) در دانشگاه آزاد اسلامی آگاهی داد و اضافه کرد: هدف از ایجاد سامانه علم سنجی بعنوان یکی از زیرمجموعه های سامانه «داده»، در مرحله اول، نمایش توانمندی و ظرفیت های اعضای هیأت علمی دانشگاه در سطح ملی و بین المللی و در مرحله دوم رقابت استانها برای کسب جایگاه برتر در نظام رتبه بندی دانشگاه است. همین طور ترغیب واحدها به فعالیت و اثرگذاری در زمینه های علمی و پژوهشی نیز مدنظر است. تشکیل شبکه علم بعنوان یک شبکه فراسیستمی در دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از مهم ترین اهداف ایجاد این سامانه است.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد: سامانه علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی این فرصت را فراهم می آورد تا مدیران دانشگاه بتوانند کنشگران و سرآمدان را شناسایی و از توانمندی های آنها در تدوین برنامه های علمی، داوری جلسات پیش دفاع متمرکز و راهبری دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند. تشکیل چنین شبکه ای از سرآمدان علمی و همکاران اداری علمی، در آینده دانشگاه تأثیرگذار خواهد بود.
وی با تاکید بر این که سامانه علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی مقدمه ای برای حضور مؤثر سرآمدان در شبکه علمی دانشگاه است، اظهار داشت: سرآمدان علمی و همین طور توانمندی های دانشگاه در عرصه های علمی و پژوهشی، تا حالا به خوبی به جامعه معرفی نشده است. خوشحالیم که امروز با رونمایی از سامانه علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی، می توانیم اطلاعات جامع و متمرکزی از سرآمدان علمی داشته باشیم و آنها را به جامعه معرفی نماییم.
طهرانچی «تربیت نیروی انسانی»، «پژوهش و تولید علم»، «حل مسئله» و «تعالی فرهنگی و اجتماعی» را چهار رسالت دانشگاه برشمرد و اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید در هرکدام از این مباحث، سرآمد داشته باشد. بدین سبب در عین حال که نیازمند اساتیدی هستیم که مقالات خوب و قابل استناد عرضه کنند، استادی می خواهیم که خوب درس بدهد و عضو هیأت علمی می خواهیم که بتواند حل مسئله کرده و اثرات فرهنگی و اجتماعی داشته باشد. تمامی این خصوصیات مورد توجه دانشگاه آزاد اسلامی است و همه این افراد باید در سامانه های داده ای دانشگاه دیده شوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آخر با تاکید بر پشتیبانی از سرآمدان علمی این دانشگاه، اشاره کرد: معتقدیم هر پژوهشی لزوماً نباید به حل مسئله بیانجامد بلکه می تواند مقدمه ای برای حل مسئله شود. بدین جهت سرآمدان علمی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشند و باید جهت گیری علمی دقیق داشته باشند تا در صورت بروز مسئله، مبادرت به حل مسئله کنند؛ مانند آنچه در تولید واکسن کرونا صورت گرفت.


منبع:

1400/04/22
21:56:16
5.0 / 5
725
تگهای خبر: اسلام , اسلامی , برنامه , دكتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵