معاون نهاد رهبری در دانشگاهها:
فعالان قرآنی با استارتاپ های قرآنی به حل مسائل كشور كمك كنند
به گزارش قائم معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: فعالان قرآنی می توانند با استارتاپ های قرآنی و پژوهش های كاربردی به حل مسائل كشور كمك كنند.
به گزارش قائم به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام محمدمهدی صالحی در مراسم افتتاحیه سی وچهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر كشور كه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد، اظهار نمود: امروز ظرفیت نیروی انسانی بالایی در كشور وجود دارد كه با مخاطرات اجتماعی مبارزه كند و دانشجویان در این حوزه پیشرو هستند.
وی اضافه كرد: مانفیست مبارزه با مخاطرات اجتماعی، قرآن كریم است. تشخیص دادن خیر و شر از هم، با تدبر در قرآن حاصل می شود. فلسفه شكل گیری این مسابقات قرآن باید به مبارزه با اغتشاشات فردی و اجتماعی ختم شود.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بیان كرد: اغتشاشات اخیر كه در سراسر كشور اتفاق افتاد، توسط عده ای رخ داد كه از قرآن دور بودند.
صالحی عنوان كرد: از دانشجویان تقاضا می كنم كه كتاب «خون دلی كه لعل شد» را بخوانند. در این كتاب خاطرات قابل تاملی از مقام معظم رهبری آمده است.
وی تصریح كرد: یك دانشجوی فعال قرآنی باید آیات نورانی قرآن را با تدبر بخواند و آنرا در عمل خود نشان دهد و میان دانشگاهیان ترویج دهد. دانشجوی امروز كه با مشكلات مختلفی مواجه می باشد، اما در جشنواره قرآن با شور و شوق شركت می كنند.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها عنوان كرد: خیلی از دانشجویان به كلیات قرآن اعتقاد دارند، اما ۷۰ درصد از آنان معتقد هستند كه این قرآن می تواند در متن زندگی بیاید و مشكلات را حل كند. فعالان قرآن می توانند با رویدادهای ایده پردازی و استارتاپ های قرآنی، فرآورده های كاربردی را در زندگی مردم محقق كنند.
حجت الاسلام صالحی اظهار داشت: یكی از صدمه های مهم دانشگاه ها، نفوذ برخی رشته های علوم انسانی بیگانه از بوم فرهنگی ایران است كه باید برای رفع این مشكل، فكر اساسی كرد.
وی بیان كرد: برپایه پایش و تحقیق شورایعالی انقلاب فرهنگی، حدود یك سوم از شركت كنندگان در راهپیمایی اربعین دانش آموزان و دانشگاهیان هستند و این را باید قدر دانست و زمینه ای برای ترویج تعالی فرهنگ در كشور است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب