قائم فرهنگ مهدویت
قائم : فرهنگ مهدویت
خسروپناه خبر داد؛

سند سیاستگذاری صنعت نوشت افزار سال آینده به تصویب می رسد

سند سیاستگذاری صنعت نوشت افزار سال آینده به تصویب می رسد

قائم: به گزارش قائم، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: امیدوار هستم سال بعد در نمایشگاه بعدی ایران نوشت، سند سیاستگذاری و تنظیم گری و تسهیل گری و تصدی گری صنعت نوشت افزار را به تصویب و اجرا برسانیم.



به گزارش قائم به نقل از مهر، نهمین نمایشگاه ایران نوشت قبل از ظهر امروز با حضور عباس علی آبادی وزیر صمت، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، تعدادی از مسئولان فرهنگی به همراه خانواده شهید مصطفی صدرزاده در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راه اندازی شد.
حجت الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: ما در صنعت نوشت افزار قبلاً دانش لازم را نداشتیم؛ به هر حال این صنعت عقبه اش یک دانش، معرفت، حکمت و فلسفه است، این که با کمترین امکانات مادی و فکری دست به کار بزنیم خیلی خوب است؛ امروز این دغدغه تبدیل به یک ثمره عظیم شده که بیش از پنج هزار مدل محصول، شصت میلیون محصول تولیدی و صد نشان تولیدکننده و هشتاد درصد رضایتمندی مصرف کننده و مخاطب را توانسته به دست بیاورد؛ این حرکت مردمی با این جهش از زیر صفر آغاز شد و به این ظرفیت گسترده رسید.
وی افزود: این یکی از دستاوردهای کار جهادی مردمی است. به طور معمول دولتمردان چندان مردم را باور ندارند درحالی که مردم همیشه مسئولیت اجرائی به دست می گیرند. به طور معمول دولتمردان با رأی مردم مسئولیت می گیرند و در قوای مختلف و مجلس مشغول می شوند این اراده مردم است اما همین قوای حاکمیتی کشور وقتی بر سر کار می آیند می بینیم پشتیبانی از بخش های مردمی ندارند و بیشتر دوست دارند کارها را وزارتخانه ها انجام دهند باید قدری همچون مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی (ره) اعتماد به مردم داشته باشیم تا مشکلات تهاجم فرهنگی را رفع گردد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: سه صنعت مهم مورد اعتنا داریم که یکی صنعت نوشت افزار و صنایع فرهنگی و دیگری صنعت پویانمایی است که خیلی ساده انگارانه به آن نگاه شده است. بسیاری از نمادها و نشانه هایی که در نوشت افزار می بیینم، حامل فرهنگ است. اگر جریان های مردمی ارزشی اخلاق مدار این امور را به دست بگیرند، فرهنگ ارزشی و اخلاقی و انسانی منتشر می شود.
وی اضافه کرد: نمادها و نشانه هایی که از کشورهای مختلف وارد می شود، منفی و غیراخلاقی و حتی حامل فرهنگ ضد خانواده و ضد والدین و ضد ارزش ها و اخلاقیات است. این درحالی است که اگر صنعت پویانمایی را به همین جوانان مردمی بدهیم و از آنها حمایت نماییم، یعنی در مسیرشان تسهیل گری کرده ایم. حمایت یعنی تسهیل گری است و مانع از رشد شأن نشویم.
حجت الاسلام خسروپناه اظهار داشت: صد در صد به عنوان دبیر شورای انقلاب فرهنگی قول می دهم که از این صنایع خودجوش مردمی حمایت کنیم؛ ۱۰۰ درصد و نه آنکه حتی حمایت ۹۹ درصدی داشته باشیم. زمانی که دور هم جمع می شویم و صمیمی صحبت می نماییم، گفتمان نق زدن رایج است. اگر حکمرانی صنعت نوشت افزاری از سیاست گذاری تا تنظیم گری و تصدی گری مدون شود و در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسد تا تکلیف دستگاهها مشخص شود، خیلی از انتقادات و نق زدن ها رفع می شود و در فرآیندی مناسب قرار می گیرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: تسهیل گری وزارت صمت و حمایت وزارت آموزش وپرورش از این صنعت باید قانون شود و در اسناد بیاید، اما سندی که اجرائی باشد و عملیاتی، قابل نظارت و پیگیری و اجرا باشد. ما هنوز در صنعت نوشت افزار قانونی نداریم و نگاه حکمرانی در آن وجود ندارد و همه چیز یک حرکت خودجوش مردمی دلسوز است. اگر مقرر است دور هم فقط انتقاد نماییم یا منبر برویم و تشکر نماییم شاید خوب باشد اما جواب نمی دهد. ما باید بر صنعت نوشت افزار نگاه حکمرانی داشته باشیم و هنوز این نگاه فراگیر نیست.
وی در آخر اظهار داشت: ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی این آمادگی را داریم تا از این صنعت نوشت افزار پشتیبانی نماییم و امیدوار هستم سال بعد تا نمایشگاه بعدی سند سیاستگذاری و تنظیم گری و تسهیل گری و تصدی گری صنعت نوشت افزار را به تصویب و اجرا برسانیم.

1402/06/22
08:27:15
5.0 / 5
339
تگهای خبر: آموزش , اسلام , امام , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳