ستاد ملی توسعه و ترویج فرهنگ نهج البلاغه تشکیل شد
قائم: به گزارش قائم، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از شروع به کار دبیرخانه «ستاد ملی توسعه و ترویج فرهنگ نهج البلاغه» اطلاع داد.
به گزارش قائم به نقل از خبرگزاری ایرنا از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی امروز، شنبه ۲۷ اردیبهشت در جلسه شورای مدیران این معاونت اظهار داشت: تشکیل «ستاد ملی توسعه و ترویج فرهنگ نهج البلاغه» با هدف فعالسازی، هماهنگی و هم افزایی تمامی ظرفیتهای دولتی و مردمی همچون برنامه های معاونت قرآن و عترت است.
وی اضافه کرد: اولین نشست این ستاد در آستانه دهه ولایت و عید سعید غدیر برگزار می شود و از تمام صاحب نظران، کارشناسان و فعالان مردمی حوزه نهج البلاغه برای عرضه نظرات، پیشنهادات و مشارکت در این حرکت پرارزش دعوت می نماییم.
وی بمناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیام تاریخی حضرت امام خمینی(ره) به کنگره هزاره نهج البلاغه اظهار داشت: در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰، حضرت امام خمینی(ره) در پیامی گران سنگ و تاریخی به کنگره هزاره نهج البلاغه، ضمن برشمردن خصوصیت های منحصر به فرد شخصیتی حضرت علی(ع)، نهج البلاغه را معجونی برای شفا و مرهمی برای دردهای فردی و اجتماعی امروز جامعه بشری خواند.
دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: بدون شک نهج البلاغه کتاب بی نظیری است که بازگشت به آن در دنیای معاصر لازم است و می تواند راه و روش زندگی صحیح در همه ساحات را به انسان ها بیاموزد.
وی افزود: با عنایت به سفارش اخیر رهبر معظم انقلاب به فعالان عرصه فرهنگی کشور در روز نخست سالجاری در مورد مطالعه و آموزش نهج البلاغه، وظیفه همگان بخصوص نهادهای فرهنگی و دینی است تا زمینه تحقق این امر مهم را در کشور فراهم نمایند.
ارباب سلیمانی اضافه کرد: معاونت قرآن و عترت در هفته های اخیر با ایجاد کارگروه های تخصصی و استفاده از نظرات کارشناسان و فعالان این حوزه، تلاش دارد تا نقش سازنده ای را برای پیشبرد این مطالبه مقام معظم رهبری امسال داشته باشد و ایجاد جریان عمومی، فراگیر و مردمی برای ترویج و آموزش معارف و فرهنگ نهج البلاغه، راهبرد اصلی و جدی این معاونت امسال است.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: توجه و بهره برداری از ظرفیت بی نظیر شبکه گسترده موسسات و تشکل های مردمی در سرتاسر کشور شامل مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، کانون های فرهنگی هنری مساجد و مانند آن می تواند مسیر این حرکت بزرگ را هموار سازد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب