با حضور وزیر نفت؛
قرارداد كلان پژوهشی صنعت نفت با 13 دانشگاه به امضا رسید
۱۳ قرارداد كلان پژوهشی ازدیاد برداشت نفت و گاز با حضور وزیر نفت بین شركت ملی نفت ایران و ۱۳ دانشگاه و مركز تحقیقاتی به امضا رسید.
به گزارش قائم به نقل از دانشگاه آزاد، قرارداد کلان پژوهشی ازدیاد برداشت نفت و گاز با حضور بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، به امضای مدیرعامل شرکت ملی نفت و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسید.
در این مراسم که بامداد امروز در محل وزارت نفت برگزار شد، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و رضا مسعودی رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.
صبح امروز (دوشنبه، ۳۱ شهریورماه) و با حضور وزیر نفت، ۱۳ قرارداد کلان پژوهشی در حوزه ازدیاد برداشت میان شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه های آزاد اسلامی تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، سهند تبریز، شیراز، صنعت نفت، فردوسی مشهد، علم و صنعت، شهید چمران اهواز، صنعتی اصفهان، خلیج فارس و پژوهشگاه صنعت نفت به امضا رسید.
این قراردادها در ادامه مسیر توسعه فناورانه مخازن نفتی که از سال ۹۳ با همکاری میان شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور جهت بررسی راهکارهای ازدیاد برداشت ۹ میدان نفتی کلید خورده بود، امضا شدند و بدین سان مطالعات ازدیاد برداشت ۲۲ میدان به دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور واگذار شده است.
بر پایه قراردادهایی که امروز به امضا رسید، میدان خشت به دانشگاه آزاد اسلامی (واحد علوم و تحقیقات)، میدان یادآوران به دانشگاه تهران، میدان پارس جنوبی به دانشگاه صنعتی شریف، میدان الوند به دانشگاه صنعتی امیرکبیر، میدان رگ سفید به پژوهشگاه صنعت نفت، میدان مسجدسلیمان به دانشگاه سهند تبریز، میدان اسفند به دانشگاه شیراز، میدان فروزان به دانشگاه صنعت نفت، میدان بینک به دانشگاه فردوسی مشهد، میدان دورود به دانشگاه علم و صنعت، میدان تنگ بیجار به دانشگاه شهیدچمران اهواز، میدان مارون به دانشگاه صنعتی اصفهان و میدان نوروز به دانشگاه خلیج فارس واگذار شده است.
پیش تر هم در گام نخست این تعامل فناورانه، مطالعات ازدیاد برداشت میدان کرنج به دانشگاه آزاد اسلامی، میدان آزادگان به انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران، میدان نفتی دارخوین به دانشگاه امیرکبیر، میدان نفتی سروش به دانشگاه سهند تبریز، میدان اهواز به پژوهشگاه صنعت نفت، میدان کوپال به دانشگاه صنعتی شریف، میدان منصوری به دانشگاه شیراز، میدان گچساران به دانشگاه صنعت نفت و میدان بی بی حکیمه به پژوهشکده ازدیاد برداشت (پژوهشگاه صنعت نفت) واگذار شده بود.
بر این اساس، تابحال در حوزه مطالعات ازدیاد برداشت میدان های نفت و گاز، ۲۲ قرارداد کلان پژوهشی با مجموع ارزش ۱، ۰۰۹ میلیارد تومان و ۴۹ میلیون یورو میان شرکت ملی نفت ایران و ۱۳ دانشگاه و مرکز تحقیقاتی کشور امضا شده و در حال پیگیری است.
منبع: قائم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب