معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی:
سازمان تبلیغات اسلامی به دنبال مردمی کردن تبلیغ است
به گزارش قائم معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی مبنای حرکت این سازمان را مردمی کردن تبلیغ عنوان نمود و اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی به دنبال سازماندهی لشکر مردمی تبلیغ است.
حجت الاسلام رضا عزت زمانی روز سه شنبه در نشست خبری در بیرجند اضافه کرد: بار فرهنگ جامعه، معرفی و تبلیغ دین بر دوش مردم است و تا حالا هم خودشان سینه به سینه حفظ و منتقل کردند.
وی اظهار داشت: دغدغه ما تشکیل نهضت تبلیغ بانوان است و معتقدیم هر بانویی در پیرامون خود موثر است و اگر برای تبلیغ قیام کند، اساسا تبلیغ او موثر خواهد بود.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: ما به راه اندازی سازمان تبلیغات اسلامی زنان و کودکان انقلاب اسلامی نیاز داریم و البته این مساله را بصورت جدی در دل سازمان تبلیغات اسلامی دنبال خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: همین طور ما رسانه را بعدی از ابعاد تبلیغ می دانیم و جایگاه رسانه در تبلیغ ما مشخص شده است پس باید به بعد رسانه ای حرفی که می زنیم، توجه گردد.
حجت الاسلام عزت زمانی اضافه کرد: همین طور فضای مجازی و هنر را بعدی از تبلیغ است و اینها نقش موثری در تبلیغ ما و ترویج موضوعات فرهنگی دارند بدین سبب رسانه، فضای مجازی و هنر سه بازوی تبلیغی ما هستند و ساختارهای آن از قبل در سازمان شکل گرفته است.
وی اظهار داشت: در حوزه لطمه های اجتماعی هم نقش های مختلفی را سازمان تبلیغات اسلامی ایفا می کند و طرح های مختلفی را در دستور کار دارد که راه اندازی پایگاه های اجتماعی و فرهنگی را دراین زمینه در دستور کار داریم و معتقدیم در محلات با حکمرانی مساجد می توان در امتداد کاهش لطمه های اجتماعی فعالیت کرد و اگر این نظام حاکمیتی با همکاری فعالان فرهنگی و معتمدین دقیق شکل بگیرد، موفق خواهیم بود.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی افزود: بنیادی بعنوان بنیاد هدایت در سازمان درباب راهبری مساجد راه اندازی شده و پنج هزار مسجد الگو در روستاها و حاشیه شهرها را راهبری می کند.
وی اظهار داشت: یکی از مسائل پر دغدغه ما ساختارهای موازی و نبود یک نظام هماهنگ اجرا و طراحی در نظام فرهنگی است که کمسیون های مختلف دراین زمینه توسط دستگاه های متولی شکل گرفته و امیدواریم در فرآیندی به سمت حل این مسئله برویم و تقسیم کار مناسبی بین دستگاه های مختلف فرهنگی شکل بگیرد.
حجت الاسلام عزت زمانی با اشاره به این که پیش از کرونا برنامه های فرهنگی مختلف همچون گفتمان دینی و مشاورین مذهبی در مدارس انجام می شد عنوان کرد: در کشور ۲۰۰ مدرسه صدرا داریم که هزار و ۲۰۰ دانش آموخته داشته اند.
وی اظهار داشت: با بازگشایی مدارس برنامه های فرهنگی مختلفی را در مدارس دنبال خواهیم کرد.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: در مهرواره محله همدل و مهرواره اوج در حوزه میدان آوردن مساجد تا حالا ۲۸ هزار ائمه جمعه برای حل مسائل محلات خود لبیک گفته اند.
وی اشاره کرد: باید در ۱۴ هزار روستا و نقطه محروم کشور استقرار دائمی روحانی را داشته باشیم که به سبب کمبود منابع مالی حالا در پنج هزار نقطه روحانی مستقر داریم.
حجت الاسلام عزت زمانی با اعلان اینکه هدف اصلی این سازمان استقرار روحانی دائم در مناطق کم برخوردارست اظهار داشت: حدود ۲ هزار نقطه و پایگاه حاشیه شهر داریم که ۲۰۰ نقطه حاد از نظر لطمه های اجتماعی است.
وی اظهار داشت: در خراسان جنوبی نیز ۵۰ نقطه و پایگاه حاشیه شهر داریم که باید در این مناطق روحانی مستقر نماییم.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: تا سال ۱۴۰۴ پیش بینی ما استقرار ۲۰ هزار روحانی در روستاها، محلات، حاشیه شهرها و نقاط لطمه پذیر است و برخی نقاط شهری از لحاظ فرهنگی از برخی روستاهای دوردست ما عقب تر هستند.
وی به راه اندازی سامانه «شمع» شبکه مبلغان و عملیات های تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی اشاره نمود و اظهار داشت: کار این سامانه شناسایی کمبودها و ثبت اقدامات مبلغین است همین طور سامانه دعوت را ذیل این سامانه در امتداد ثبت درخواست های مردم طراحی کردیم.
حجت الاسلام عزت زمانی از تدوین سند ملی مسجد آگاهی داد و اظهار داشت: در این سند هماهنگی خوبی بین دستگاه های متولی مسجد ایجاد خواهد شد تا اثرگذاری مسجد را نسبت به گذشته بیش از پیش داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در زمینه قرآن، حرکت به سمت تقویت معارف و سبک زندگی قرآنی را در دستور کار داریم و اهل سنت را زبان گفت و گوی انقلاب اسلامی با جامعه اهل سنت خارج از کشور می دانیم.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: اگر نگاه فرهنگی به اهل سنت داشته باشیم، آنان می توانند حرف انقلاب اسلامی را خوب بفهمند و با یک میلیارد مسلمان خارج از کشور تعامل کنند و متولی انتقال معارف ناب انقلاب و اسلام به آنها هستند.
وی اضافه کرد: با توسعه ارتباطات، تقویت نخبگان و به میدان آوردن اهل سنت باید برای حل مشکلات کلان امت اسلامی تلاش نماییم.
حجت الاسلام عزت زمانی عنوان کرد: یک عرصه بسیار مهم رسانه تبلیغات محیطی است که این مساله را در سازمان تبلیغات اسلامی جدی گرفتیم و محرم امسال در ۶۰ هزار نقطه کشور تبلیغات محیطی داشته ایم.
وی با اعلان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه فرهنگ سازی جمعیت و خانواده هم تکالیف جدی دارد اظهار داشت: مسئله جمعیت و خانواده راهبرد کلیدی و اساسی محتوایی ما است چونکه خانواده سلول بنیادی یک اجتماع است و اگر ضربه بخورد، همه چیز را از دست خواهیم داد.
حجت الاسلام عزت زمانی اضافه کرد: معتقدیم اگر پیشرفتی در کشور باید رخ دهد، به دست مردم است و در مدیریت جدید سازمان معتقدیم تبلیغ که عرصه تبیین و معرفی اسلام ناب است باید به دست خود مردم رخ دهد.
وی اشاره کرد: دراین زمینه هنر ما برداشتن موانع و ایجاد ظرفیت های مناسب برای نقش آفرینی مردم است.
وی با اعلان اینکه اقامه عزاداری های امام حسین (ع) و سایر ائمه و معرفی فرهنگ عاشورا و دوده به دست مردم انجام می شود اظهار داشت: هرجا که انحراف و کج روی در رسیدن به اهداف داشته ایم به سبب دخالت های نابجا و بی مبنای دستگاهها در عرصه های فرهنگ و هنر است و همیشه مردم در تمامی عرصه ها پیشگام بوده اند.
مدیرکل تبیلغات اسلامی خراسان جنوبی هم اظهار داشت: در حوزه راه اندازی خانه عالم، خراسان جنوبی از استانهای پیش رو است و تا حالا در ۲۲۷ روستای استان خانه عالم راه اندازی شده است.
حجت الاسلام احمد رضایی اضافه کرد: تعداد زیادی از روستاهای بالای ۱۰۰ خانوار خراسان جنوبی از روحانی دائم برخوردار می باشند.
وی با تاکید بر این که کارهای فرهنگی دیرتر به نتیجه می رسد ولی نتیجه بخش است اظهار داشت: امروز کانون نهضت پیشرفت بانوان در این سازمان راه اندازی می شود و برکات خوبی خواهد داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اظهار داشت: اهتمام جدی ما به حوزه بانوان است و تشکل های مختلف بانوان در خراسان جنوبی درحال راه اندازی است.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی امروز در مسافرت به بیرجند با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی دیدار نمود و با حضور وی مراسم تکریم و معارفه معاونان سابق و جدید فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز انجام شد.
منبع: قائم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب