در گزارش قائم اعلام شد:
تالیف كتب درسی جدید در دانشگاه آزاد
به گزارش قائم رئیس مركز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر از تالیف حداقل ۲ كتب درسی یا كمك درسی و یا مرجع در رشته های علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد در هر استان اطلاع داد.
حجت الاسلام حسن خیری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به شكل گیری مركز مطالعات علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اظهار داشت: پس از تأسیس معاونت علوم انسانی و هنر پارسال كه با هدف ارتقا جایگاه علوم انسانی شكل گرفت، مركز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر در دانشگاه تأسیس شد؛ این مركز دارای اركانی است كه عبارت است از گروه های راهبردی، تخصصی، كارگروه ها و هیأت های اندیشه ورز كه این هیأت ها در استان ها شكل می گیرند و در حقیقت اتاق فكر مركز مطالعات محسوب می شوند.
رئیس مركز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر با اشاره به اینكه اعضای هیأت های اندیشه ورز از بهترین های اساتید باورمند به علوم انسانی با رویكرد اسلامی هستند. این افراد كه نباید عضو هیأت رئیسه واحدهای دانشگاهی باشند، با پیشنهاد رئیس واحد و پس از تأیید نهایی معاونت علوم انسانی انتخاب می شوند.
وی به مهمترین وظایف هیأت اندیشه ورز اشاره نمود و اظهار داشت: بحث نیازشناسی استان، وضعیت شناسی رشته های علوم انسانی و هنر در واحدهای استان، پیشنهاد تعطیل، تأسیس و یا تقویت رشته ها، مطالعه درباره میان رشته ای ها، بررسی سرفصل های دروس و به روز كردن آنها از جهت منابع و محورها، توانمندسازی اساتید از جهت علمی، تخصصی، رفتاری و اخلاقی همچون وظایف این هیأت ها به حساب می آید.
خیری ضمن بیان این مطلب كه تألیف كتب درسی، كمك درسی و كتاب های مرجع در رشته های علوم انسانی و هنر از دیگر وظایف این هیأت ها به حساب می آید، تصریح كرد: پیشبینی ما این است كه تا آخر سال تحصیلی ۹۸-۹۹ (تا آخر شهریور) در هر استان حداقل دو كتاب درسی یا كمك درسی و یا مرجع تعریف و تألیف شود كه با عنایت به شرایط هیأت های اندیشه ورز به نظر می آید تعداد بیشتری كتب تألیف شود.
رئیس مركز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر با اشاره به اینكه الان هیأت های استانی در حال عرضه برنامه در مورد تألیف كتب درسی جدید به مركز مطالعات هستند، اظهار داشت: برنامه ها باید به تأیید گروه های تخصصی مركز برسد و بعد از آن اجرایی شود.
وی همینطور از پیشبینی بودجه برای طرح های مطالعاتی در حوزه علوم انسانی و هنر اطلاع داد و اظهار داشت: منظور از طرح های مطالعاتی، طرح های ناظر به ابعاد راهبردی و هدایتگری علوم انسانی و هنر است؛ یعنی آنچه كه می تواند در سیاستگذاری ها به ارتقا جایگاه علوم انسانی و هنر كمك نماید. به صورت مثال در یك استان رشته های هنری وجود دارد، هیأت های اندیشه ورز این رشته ها را وضعیت شناسی می كنند و از سوی دیگر ظرفیت های استانی را از جهت رشته های هنری بررسی می كند؛ در نهایت راهبردپردازی می شود كه در كدام استان ها باید رشته های جدید تأسیس شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب